Luxaflex solavskjerming på mål

Vi fører solavskjerming fra Luxaflex. Her er det et bredt utvalg av forskjellige typer og varianter innenfor solavskjerming, alt tilpasset dine behov. Gardinene leveres på spesialmål og av høy kvalitet og detaljefokus. 

Vi hjelper deg å finne den beste løsning for ditt vindu og dine behov, med et skreddersydd kvalitetsprodukt fra Luxaflex. Gardinene finnes i forskjellige modeller med ulike betjeningsmuligheter, alt fra snor/kjedetrekk løsninger til gardiner som betjenes med håndtak eller motorisering med fjernkontroll. 

Gardiner handler ikke bare om estetikk, men har mange funksjoner i hjemmet som å blokkere lyset på et soverom, beskytte møbler og gulv mot falming i stuen eller å gjøre om de sterke solstrålene til et mer behagelig lys. På badet vil du kanskje ha mulighet til å skjerme men likevel få lys inn, det kan du med en gardin som trekkes fra begge sider hvor du selv kan bestemme hvor på vinduet du vil at tekstilet skal skjerme. Vi leverer også "screen" gardiner som reflekterer både varme og uvstråler i forskjellige grader. 

Ta kontakt med oss eller kom innom butikken vår for å se utvalget. Vi kan hjelpe deg med oppmåling av vinduer og montere gardinene hjemme hos deg om du ønsker det!  

Leveres hjemme hos deg 

Vår montør har over 30 års erfaring i yrke

Gardinene leveres med 5 års garanti. 

Vi kvalitetssjekker produktene

Klassiske rullgardiner i forskjellige vev fra ensfarget til grafiske mønster. Finnes også i screen tekstiler med egenskaper som er varmereflekterende!

Plissègardinen finnes i fire forskjellige tetthetsgrader fra transparent til mørkleggende. Disse kan du få i forskjellige typer som f.eks den populære Top Down/Bottom up modellen for deg som vil slippe inn dagslys og samtidig skjerme for innsyn.

Twist-gardinen gir deg muligheten til å stille inn de to vevene i akkurat den posisjonen du ønsker, slik at du kan kontrollere innsyn, privatliv og lys akkurat slik du ønsker.

Persienner gir deg enkel kontroll på lysinnslipp og privatliv, finnes i utallige farger.

Lamell gardiner kan vinkles og stilles inn for å finne den perfekte balansen mellom lysinnslipp og skjerming.

Duettè gardiner er en type plissègardin som også gjør det mulig å få det helt lysdempet. Finnes i mange forskjellige stoffer og farger.

Trepersienner fra Luxaflex

Persienner i tre inneholder naturlige treslag. Disse finnes i 50 eller 70 mm, i flere farger og kan bestilles med stigebånd. Også egnet for kjøkken og baderom!